Terapi for mænd

Jeg oplever ofte...

Jeg oplever ofte, at mænd er super villige til at arbejde meget målrettet med deres seksuelle udfordinger, når først de har truffet beslutningen om, at de ikke vil leve et liv, hvor de lader sig nøjes. Derfor er det min store passion at arbejde med mænd i min terapi.

Jeg oplever, at mænd er vedholdende og har et stort drive og en stærk indre motivation for at ændre deres konkrete problemstilling, som fx kunne være, pornoafhængighed , rejningsbesvær, rejsningssvigt undervejs i samlejet, præstationsangst, for tidlig sædafgang, svag kropsfornemmelse, manglende følelse i kønsorganerne efter operation (fx for prostata kræft) eller manglende evne til at kunne komme.

Der er altid hjælp at hente til et liv med mere nydelse og det kan starte lige her, hvor du træffer den vigtigste beslutning i dit liv, og vælger at tage dit seksualliv tilbage og finde nydelsen og glæden ved at dyrke sex med din elskede partner igen.

Jeg fixer ikke noget i min terapi, men jeg hjælper dig til at få set på, hvad den bagvedliggende/underliggende årsag til, at du står med det problem du gør, kan være.dk

Jeg giver dig opgaver af skriftlig og praktisk karakter med hjem, som i kombination med vores samtaleterapi, vil være medvirkende til, at du når i mål med din drøm, om et nydelsesfuldt og problemfrit sexliv.

Hvis du tænker at noget af ovenstående lyder som noget, der tiltaler dig, så kan jeg kontaktes på følgende måder:

Priser fra 1. november 2020 for terapi for mænd

Individuel sexologisk terapi for mænd via skype eller personligt

Her booker du en samtalesession på 60 minutter, med mig sexolog Mette Friis, hvor vi sammen taler os ind i, hvor dine udfordringer klemmer og står i vejen for, at du kan leve det sexliv du drømmer om. Her får du muligheden for, at tage alle mine helt unikke guldkorn og konkrete redskaber med dig ud i dit liv

60 minutter for 800,-

Betales kontant eller med Mobilepay efter hver session.

Tre-sessioners introduktionspakke

Hvis du føler dig kaldet og aligned og du er klar til ny udvikling, men du ikke helt føler dig klar til at comitte dig til mit tremåneders 1:1 coachingforløb for mænd “Den bevidste elsker”, så tilbyder jeg også denne tre-sessioners introduktionspakke. Her får du muligheden for at træde skridtet nærmere den nye udvikling af en maskulin mand du ønsker at bevæge dig.

2200,-

SPAR 200,-

Betales kontant eller med Mobilepay efter hver session.

3 måneders 1:1 coachingforløb for mænd “Den bevidste elsker”

Dette program har jeg skabt til Dig kære mand (fordi jeg er så passioneret omkring, at hjælpe mænd med, at blive den bedste mand de kan være, seksuelt og generelt i livet).Dette program vil hjælpe dig til at opnå de resultater, som du ønsker dig, så du kan blive den mest fantastiske nærværende intense elsker, din partner nogensinde har oplevet.

Dette program har jeg udviklet ud fra mine mange succesfulde resultater, med mine mange betalende manlige klienter.Mine værktøjer er dybtgående og flerdimensionelle.

Er du klar til at begynde? Hvis du føler dig klar og fuldstændig aligned og klar til at gå med en en helt ny udvikling i din seksualitet, så investerer du her i det ypperste til dig selv og din seksuelle nydelse. Er du klar til at showe up powerfuldt i sex, så du kan showe up powerfuldt i dit liv og blive den bevidste elsker, du altid har længtes efter at blive?

10.000,-

.Betales kontant eller med Mobilepay efter hver session.