Terapi for mænd

Jeg tager omsorgsfuldt imod dig, da jeg ved, hvor svær en bestutning det kan være, at vælge at gå i terapi med et seksuelt problem.

Jeg oplever ofte, at mænd er super villige til at arbejde meget målrettet med deres seksuelle udfordinger, når først de har truffet beslutningen om, at de ikke vil leve et liv, hvor de lader sig nøjes. Derfor holder jeg rigtig meget af, at have mænd i min terapi.

Jeg oplever, at deres drive og motivation for at ændre deres konkrete problemstilling, som fx kunne være, rejningsbesvær, rejsningssvigt undervejs i samlejet, præstationsangst, for tidlig sædafgang, manglende følelse i kønsorganerne efter operation (fx for prostata kræft) eller manglende evne til at kunne komme.

Der er altid hjælp at hente til et liv med mere nydelse og det kan starte lige her, hvor du træffer den vigtigste beslutning i dit liv, og vælger at tage dit seksualliv tilbage og finde nydelsen og glæden ved at dyrke sex med din elskede partner igen.

Jeg fixer ikke noget i min terapi, men jeg hjælper dig til at få set på, hvad den bagvedliggende/underliggende årsag til, at du står med det problem du gør, kan være.

Jeg vil give dig opgaver af skriftlig og praktisk karkater med hjem, som i kombination med vores terapi, er dem, som vil være medvirkende til, at du når i mål med din drøm, om et nydelsesfuldt og problemfrit sexliv.

Hvis du tænker at noget af ovenstående lyder som noget, der tiltaler dig, så kan jeg kontaktes på følgende måder:

Mandlig klient udtaler om sit terapiforløb hos mig:

Mand 45 år
Jeg har aldrig oplevet at rykke mig så meget personligt i mit liv, både menneskelig og seksuelt, som efter mit forløb hos Mette.
Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger med på vejen. Hun er en super dygtig og nærværende terapeut.

mail: sexologmettefriis@gmail.com
mobil: 61684441

Go Top
Follow Follow Email