Sex, krop og køn for unge

Foredrag for unge/seksualundervisning


Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har undervist både på privatskole og i folkeskolen samlet i 11 år.

Jeg brænder for at være på og lære unge mennesker mere om dem selv og udvide deres horisont og forståelse for dem selv og andre.

Derfor har jeg valgt at udvikle dette foredrag:

sex, Krop og køn for unge.

Her kan jeg bookes til dette foredrag

BESTIL HER

Hvordan “underviser” jeg?

Jeg holder enormt meget af at møde de unge mennesker lige der, hvor de er. I øjenhøjde. Møde dem med faglighed og svar på tiltale, når det kommet til de mest interessante emner for unge mennesker nemlig sex. De er nysgerrige og nye i at udforske og opdage deres eget og det modsatte køn. Jeg går til de unge mennesker ud fra freaking real facts om kroppen, som er udgangspunktet for mit foredrag. Jeg afmystificerer emnerne sex, krop og køn, og fortæller dem, hvordan virkeligheden ser ud og hvad de har i vente. Jeg giver dem også fif til at arbejde med dem selv og deres selvværd, og oplyser dem om vigtigheden af, at sætte sig selv på første pladsen i sit liv og tage sig selv alvorligt. Jeg pakker ikke noget ind, men alt forbliver fagligt og sagligt. Jeg holder altid en hård fin grænse mellem at være faglig og privat/personlig.

Praktisk info:

Jeg har brug for adgang til et stort rum med en projekter, som understøtter PowerPoint og har internetadgang. Der skal være plads til et område med stole, men også et område, med plads til små fysiske øvelser i grupper eller 2 og 2.

Typer af øvelser:

Jeg bruger øvelser, som tvinger de unge mennesker til at tage stilling til forskellige udsagn jeg kommer med. Vi vil drøfte deres stillingtagen, og jeg vil guide dem til en mere nuanceret måde at se og forstå deres holdninger på.

Jeg vil oplyse dem om virkeligheden via helt faktuelle nutidige facts om seksuelle emner.

Et foredrag på 1 time og 30 minutter koster kr. 1750
Jeg kan bookes lige HER.

Go Top
Follow Follow Email