fbpx

Seksualundervisning

Seksualundervisningen i folkeskolen bliver desværre nedprioriteret og er ikke varetaget af uddannede sexologer, med den fornødne opdaterede viden indefor den sexologiske verden. Det skaber et stort behov for oplysning og information blandt de unge, som i dag desværre næsten udelukkende får deres viden fra porno og internettet.

Derfor bruger jeg min mangårige faglige lærerbaggrund i kombination med min sexologuddanlse, som afsæt for min seksualundervisning.

Jeg tager ud og underviser skolebørn, både med og uden diagnoser fx. omkring grænser, samtykke, kønsidentitet og hvordan man som ungt menneske anno 2022 navigerer i den spirende seksualitet, der gør det lidt svært at være i kroppen.

Ingen spørgsmål er for mærkelige, jeg svarer på dem alle.

Jeg er fortaler for at undervisningen starter så tidligt som muligt, gerne helt ned til indskoleingsniveau. Jeg tilrettelægger naturligvis min undervising ud fra børnenes udvikling og kognitive niveau.

Jeg underviser også personale, der skal håndtere børn, unge og borgere med problematisk seksualiserende adfærd indenfor en bred vifte af institutioner, så de er klædt på til at håndtere de udfordringer de står overfor.

Man skulle måske ikke tro det, men seksualitet er desværre blevet mere tabu at snakke om på nogle områder end tidligere, og det kan gøre det ekstra vanskeligt at navigere i som skolelærer, sygeplejerske eller generelt personale, der arbejder med folks sundhed og velv

Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder