Underholdningen til jeres polterabend

Det sjove indslag

Ønsker du et sjovt indslag til jeres polterabend, kan jeg bookes til at komme og underholde selskabet, med en masse sjove og underholdende anekdoter fra det virkelige liv.

Jeg medbringer min fine lille kuffert, hvor jeg har sjove og sexede remedier med, til at lette stemningen og gøre arrangementet fuld af latter og sjov.

Hvis du tænker, at I står og mangler lidt gang i festen eller lidt sjov med bruden, inden hun går ind i sit kommende ægteskab, så er det mig du skal booke.

Tissemandsbanko

Med dette super sjove og festlige arrangement kan i sammen få grin på læben og måske røde kinder.

Stemningen er lummer og grinene mange ved dette arrangement - det tør jeg med sikkerhed garantere.
Til dette arrangement vil jeg åbne mit hjem i Kirke Hyllinge for jer, hvor I vil blive budt velkommen med et glas bobler. Undervejs vil i blive tilbudt lidt sjovt og sødt at spise i samme lumre genre som temaet lægger op til.

Bordet dækkes op med festligt tissemandsservice og pynt, så den helt rette stemning finder sted. Undervejs vil der være flere sjove og sjofle festlige lege, i form af små surprises til den kommende brud/fødselar.

Da det jo er tissemandsbanko som er temaet, så er præmierne selvfølgelig også i form af de lækre lumre slags. Der er bl.a. lækkert sexlegetøj på spil og andre free samples i form af sidegevinster.

Så står du overfor at skulle arrangere en polterabend og mangler du et sjovt, lummert og festligt arrangement med masser af grin og latter, så slå til nu, og book dit tissemandsbanko-event hos mig allerede i dag!

Kontakt mig på +45 61 68 44 41 eller send mig en besked herunder - så aftaler vi nærmere 🙂


    polterabend
    image0 (5)