Find gnisten tilbage imellem jer med en parterapisession for 500kr (normalpris: 1200kr)​​

De mest almindelig udfordringer mine par kommer med

 

1.

Kommunikationen er blevet svær mellem jer og i havner meget ofte i samme type diskussioner, som ender med samme kedelige resultat hver eneste gang. Det er opslidende og gør jer modløse overfor troen på, at i kan få det til at fungere sammen, som et team.

2.

Sexen er ikke længe som førhen, og den ene vil for meget, og den anden vil for lidt. I kommer til at afvise hinanden på sårende måder, i går på listetæer overfor hinanden eller i går med vilje i seng på forskellige tidspunkter for at undgå sex-situationen eller afvisningen/skulle afvise igen igen.

3.

Utroskab i jeres parforhold har skabt et offer og en bøddel i jeres forhold. Det bliver hele tiden brugt imod synderen i alle tænkelige samtaler og angsten, frygten, såretheden og uroen ligger som en utryg dyne imellem jer.

Gennem de sidste 3 år har jeg specialiseret mig i at hjælpe par med at finde deres forsvundne gnist og parglæde frem igen.

Terapien giver os en forudsigelig ramme for at vurdere jeres udfordringer, og levere den behandling I har brug for, for at kunne få gang i jeres connection, kærlighed og intimitet igen.

Så hvis I har oplevet ovenstående, og ønsker en effektiv metode til at finde tilbage til tosomheden med kærlighed tilbage, så book en konsultation med mig, og lad os se om jeg kan hjælpe…

 

Hvad har i at tabe?

FÅ JERES RABATKUPON NU

– Kun 5 pladser tilgængelige –


    Sexolog Online og i Kirke Hyllinge

    Mit navn er Mette Friis jeg er 40 år og jeg forfølger mit livs drøm, min passion og mit kald som terapeut og sexolog. Jeg har uddannet mig på både grundforløb og master til sexolog hos Joan Ørting, fordi jeg virkelig brænder inderligt for at tale med og hjælpe mennesker med det, der er svært og sårbart som seksualitet og problemer med denne, meget ofte er

    Her finder du mig