Hvem er jeg?

Hvem er jeg og hvorfor har jeg valgt at gå vejen som sexologisk mandecoach i mit liv?

Mit navn er Mette Friis jeg er 41 år og jeg forfølger mit livs drøm, min passion og mit kald som terapeut og sexolog. Jeg har uddannet mig på både grundforløb og masterclass til sexolog hos Joan Ørting og oppeguide hos psykolog Mette Holm, fordi jeg virkelig brænder inderligt for at tale med og hjælpe mennesker med det, der er svært og sårbart som seksualitet og problemer med denne, meget ofte er.

Jeg har et drive, som bygger på min lyst til at hjælpe mennesker, som vil rykke sig fra et dårligt eller utilfredsstillende sted i deres seksual- og hverdagsliv, til et mere nydelsesfuldt og positivt sted. Mit måtto i min virksomhed er "uden handling ingen forvandling", og det oplever jeg at mine klienter er rigtig gode til at efterleve.

Kva mine 13 års undervisningserfaring som lærer/speciallærer, så har jeg en virkelig god even til, at gøre svært stof til let forståeligt stof. Dette kommer mine klienter til gode på den måde, at jeg er super skarp på at formidle tingene på en meget konkret, let forståelig og spiselig måde. Jeg har til dato aldrig hørt andet, end at mine klienter virkelig føler sig anerkendt, set, forstået og klogere, når de går fra en af mine sessioner.

Jeg har selv en del livserfaring indenfor det seksuelle område, og ved præcis hvordan det kan føles, hvis man føler sig låst i en særlig rolle i sit liv, som gør, at det kan være svært at udvikle sin seksualitet, i den retning man dybest set går og drømmer om og har en dyb længsel efter. Jeg ved også, hvordan det føles, at være den der er utro i et forhold, og hvad det gør ved forholdet og jeg har selv stået i en alvorlig livskrise med stress og angst og oplevet ingen sexlyst på min egen krop. Det at bryde et mønster eller krise i ens liv kræver mod og vilje. Hvis du tager valget, og sætter dig i min stol, så lover jeg dig, du får al min støtte og opbakning og en masse brugbare og konkrete værktøjer, til at nå i mål med de drømme og ønsker du har, for at få det bedste sexliv du kan forestille dig. Jeg vil støtte dig i din helt personlige rejse og proces hele vejen.

Hvorfor er det vigtig at gå i terapi med din seksualitet?

Det er så uendeligt vigtigt, at du tager din seksualitet alvorligt, da det er den stærkeste kraft vi mennesker besidder. Det er den vildeste urkraft i vores system. Der ligger så meget energi, lykkefølelse, nydelse, samhørighedsfølelse, power og connection gemt i den. Derfor er den, hvis du spørger mig, den vigtigste og største kilde til glæde og lykkefølelse i vores liv. Og – hvem ønsker sig ikke mere af det i sit liv?

Hvorfor skal du bestille en tid hos en sexolog som mig?

Fordi at seksualkraften netop er så stærk, skal vi...


…altid og fortsat arbejde med den, så ikke den blot bliver en doven vane, og specielt hvis den driller eller går i stå. Fordi der ER hjælp at hente lige her, og du skal ALDRIG lade dig nøjes. Det er livet simpelthen alt alt for kort til. 

Så hvis du går med et seksuelt problem, som spænder ben for dig, når du nærmer dig dobbeltsengen eller blot tænker på, at sex måske skal til at ske – så er det SÅ vigtigt, at du tager dig selv og din egen nydelse og sexliv alvorligt. Det kan du gøre ved, at bestille en tid ved en sexolog som mig, der kan hjælpe dig tilbage til den skønne, sjove, levende seksuelle leg og nydelse, som sex mellem elskende mennesker kan være. Jeg kan med et samtaleterapiforløb, øvelser og få redskaber hjælpe dig tilbage til din egen seksuelle nydelse.

Send mig en besked i dag

Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder