Hvem er jeg?

Hvem er jeg og hvorfor har jeg valgt at gå vejen som sexolog?

SEXOLOG, OPPEGUIDE, NADABEHANDLER og SPECIALSKOLELÆRER/MILJØTERAPEUT

Jeg har 14 års erfaring fra lærergerningen. Til daglig har jeg et job på en specialskole. Her arbejder jeg som miljøtrapeut og underviser børn og unge med psykiske diagnoser. Det giver mig en masse erfaring med formidling, omskiftelighed og det at møde mennesker i autentisk øjenhøjde, når de er et meget sårbart sted.

Den erfaring tager jeg med mig og bruger aktivt i min praksis som sexolog. Her er det vigtigt for mig at få skabt det trygge rum i terapien, som er en nødvendighed for, at kunne tale med mennesker om deres private og seksuelle udfordringer. Her skabes der rum til at kunne udtrykke og dele alle sine inderste smerter og frustrationer frit, og der er samtidig plads til glæde og omsorg. Terapien skal være et sted for håb for fremtiden.

Min vej til sexolog og terapeut opstod, da jeg selv blev alvorligt syg med stress. Jeg kunne se, at jeg måtte sadle om i mit liv, for at finde tilbage til mig selv og et liv, som jeg ikke gik i stykker af. Jeg kunne se, at jeg som sexolog kunne kombinere mine mange menneskelige erfaringer fra mit liv i min uddannelse til sexolog og videre praksis.

Jeg hjælper med at sætte spot på bevidsthed om mønstre og roller, som kan præge kommunikation, seksualitet og relationer. Jeg hjælper dig til at finde ud af, hvilke dynamikker og udfordringer der opstår samt skaber en bevidsthed om, hvordan man arbejder videre med det.

Jeg holder af at hjælpe mennesker, som vil rykke sig til et nyt og bedre sted, end de befinder sig i lige nu. Jeg tror på nøglen ligger gemt i vores sind og fortids påvirkninger. Hvordan en oplevelse i barndommen kan blokere for noget i nutiden, og hvordan vores følelser og reaktioner hænger sammen. Jeg elsker at arbejde med det enkelte menneske, og finde ud af hvorfor udfordringerne er opstået

Hos mig får du en terapeut, som har prøvet virkeligheden på egen krop - på godt og ondt - og som møder dig, der hvor du er.

Hvorfor er det vigtig at gå i terapi med din seksualitet?

Det er det fordi sexologisk rådgivning styrker dig og din seksuelle identitet og hjælpe dig videre i din personlige udvikling. Det er vigtigt, at du tager din seksualitet alvorligt, da det er den stærkeste power og urkraft vi mennesker besidder. Der ligger så meget energi, lykkefølelse, nydelse, sanselighed og connection gemt i den. Derfor er den, hvis du spørger mig, den vigtigste og største kilde til glæde og lykkefølelse i vores liv. Og – hvem ønsker sig ikke mere af det i sit liv.

Hvorfor bestille en tid hos en sexolog som mig?

Fordi at seksualkraften netop er så stærk, skal vi...


…altid og fortsat arbejde med den, så ikke den blot bliver en doven vane, og specielt hvis den driller eller går i stå. Fordi der ER hjælp at hente lige her, og du skal ALDRIG lade dig nøjes. Det er livet simpelthen alt alt for kort til. 

Hos mig får du en tillidsfuld og orsorgsfuld terapeut, hvor der er fokus på dine følelser og det der fylder. Vi arbejder i dybden, så du får bevidshed og indsigt, og dermed undgår at støde på de samme mønstre og udfordringer igen.

Så hvis du oplever udfordringer med et relationelt, personligt eller seksuelt problem, som spænder ben for dig, når du nærmer dig dobbeltsengen eller blot tænker på, at sex måske skal til at ske – så er det SÅ vigtigt, at du tager dig selv, dine relationer og din egen nydelse alvorligt. 

Som sexolog og terapeut arbejder jeg indenfor flere emner. Det kan være alt fra udfordringer med kommunikation, utroskab og jalousi til manglende selvværd, ensomhed, sexologiske sårbarheder og skyld og skam.

 

Send mig en besked i dag

Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder