Kvindecirkel

Hvad er en kvindecirkel?

En kvindecirkel er noget af det mest transformerende, fantastisk helende og delende rummelige fællesskab man kan give sig selv, hvis du spørger mig.

Her kommer en kort beskrivelse og din invitation til min næste smukke kvindecirkel.

🌸Kærlige underskønne kvinde🌸
Velkommen til et kærligt søsterfælleskab hvor ærlighed og åbenhed er i fokus. Kvindecirklen er en af de mest transformerende og selvkærlige arrangementer, man i min optik kan opleve som kvinde. Tre timer hvor fokus er på nærvær og sharing mellem søstresjæle.

Kvindecirklen er for dig der
– længes efter mere ro i dig selv.
– længes efter en rodfæstet følelse af at “være god nok som du er”.
– længes efter et pusterum i hverdagen og bruge tid til dig selv, hvor det er nok bare at være.
– længes efter et fælleskab, med andre kvinder, hvor du bliver set og hørt for den du dybest set er, og ikke det du kan.
– længes efter et fortroligt fællesskab, hvor du kan lette dit hjerte og tale frit.
– længes efter et sted hvor du kan vokse endnu dybere sammen med din sjæl og din essens.

Vi skal meditere, dele med hinanden, mærke hinandens energier, lytte og føle efter i os selv, mærke med vores hjerter og dele ud fra det reneste og mest ærlige sted inden i os selv. Vi ser hinanden for de guddommelige sjæle vi er og ikke for facader, korrekt og perfekthed. Vi skal tale til og slutte fred med vores indre kritiker. Vi skal udføre nogle små rituelle handlinger hvor vi tilgiver nære mennesker i vores liv og til sidst os selv.

Kom og nyd en formiddag som er DIN og kun for DIG. Mærk dig selv og glæden og overskuddet der følger med at dele i kvindecirklen.

Jeg byder på lidt let at spise, juice, vand, the og kaffe.

Jeg har plads til 8 skønne kvindelige sjæle i min kvindecirkel.

Prisen er 350kr pr skønne kvindesjæl, som kan indbetales på mobile pay 61684441 med noten “kvindecirkel” eller via et lille tryk på knappen nedenfor.


BESTIL HER

Info om min næste smukke kvindecirkel kommer løbende herinde…

Go Top
Follow Follow Email