fbpx

Konsultationer og priser

Jeg tilbyder

1:1 sexologisk terapi for mænd

3 sessioners introduktionspakke

3 måneders 1:1 coachingforløb for mænd: “Bevidst maskulin elsker”

Foredrag om “Mandens seksualitet”

Medlemsskab af min lukkede Facebookgruppe “Maskulin Mand Gruppe”

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Her booker du en samtalesession på 60 minutter, med mig sexolog Mette Friis, hvor vi sammen taler os ind i, hvor dine udfordringer klemmer og står i vejen for, at du kan leve det sexliv du drømmer om. Her får du muligheden for, at tage alle mine helt unikke guldkorn og konkrete redskaber med dig ud i dit liv og blive den udgave af en mand du drømmer om at blive.

Pris - 60 minutter for 800,-

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Hvis du føler dig kaldet og aligned og du er klar til at gå med en ny udvikling, men du ikke helt føler dig klar til at comitte dig til mit tremåneders 1:1 coachingforløb for mænd “Den bevidste elsker”, så tilbyder jeg også denne tre-sessioners introduktionspakke. Her får du muligheden for at træde skridtet nærmere den nye udvikling af en maskulin mand du ønsker at bevæge dig.

Pris - 2200,- (spar 200,-)

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Dette program har jeg skabt til Dig kære mand (fordi jeg er så passioneret omkring, at hjælpe mænd med, at blive den bedste mand de kan være, seksuelt og generelt i livet). Dette program vil hjælpe dig til at opnå de resultater, som du ønsker dig, så du kan blive den mest fantastiske nærværende intense elsker, din partner nogensinde har oplevet.

Dette program har jeg udviklet ud fra mine mange succesfulde resultater, med mine mange betalende manlige klienter. Mine værktøjer er dybtgående og flerdimensionelle og helt individuelt skræddersyet til dig og dine behov.

Er du klar til at begynde dit nye (sex)-liv?
Hvis du føler dig fuldstændig aligned og klar til at gå med en helt ny udvikling i din seksualitet, så investerer du her i det ypperste til dig selv og din seksuelle nydelse.
Er du klar til at showe up powerfuldt i sex, så du kan showe up powerfuldt i dit liv og blive den bevidste elsker, du altid har længtes efter at blive?

Pris 10.000,-

Emner - Mandens seksualitet - Mandens maskulinitet

Her booker du mig, som din foredragsholder. Jeg kommer ud og afholder et humorisktisk, spændende, ispirerende og lærerigt foredrag om mandens seksualitet.

Pris - 1 time og 30 minutter for 4500 kr.

På FACEBOOK

Denne grupper er kun for mænd, som går i eller har gået i et forløb hos sexolog Mette Friis. Her kan i dele oplevelser, fremgang, stilstand, fif og problemstillinger omkring jeres udfordringer og udvikling med hinanden og mig.

Jeg er på “live” i gruppen en gang om måneden. Her kan alle stille spørgsmål og drøfte udfordringer og hvad der virker. På nogle lives vil jeg tage specifikke temaer op. Dette tema ligger jeg op en uge før. Der kan være henvisninger til relevante bøger/afsnit i bøger, artikler og videoer om emnet, som kan læses eller ses, som forberedesle og inspiration til min live, hvis man har lyst til at nørde og fordybe sig i emnet.

(løbende medlemskab med mulighed for opsigelse med måned plus løbende måned).
Hvis du har været eller er i forløb hos mig, så kan du gratis rekvirere dit medlemskab af denne helt unikke gruppe.

Pris 245,- om måneden

Der betales altid kontant eller med Mobilepay ved første konsultation, betalingen er bindende ved forløb og de skal være brugt inden et år fra første konsultation.
Ved tilmelding til mine tremånedersforløb eller tre-sessionersintroduktionpakke, kan der aftales afbetaling i rater efter aftale. Ved tilmelding til min facebookgruppe “Maskulin mand gruppe”, er betalingen løbende.

OBS. Jeg tager ikke imod nogen former for betalingskort.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.
Tavshedspligt er en selvfølge.

Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder