fbpx

Konsultationer og priser

Jeg tilbyder

1:1 sexologisk terapi for mænd

3 sessioners introduktionspakke

klippekort: 5 sessioner for 4's pris

3 måneders individuelt tilrettelagt 1:1 forløb for mænd

Foredrag om “Mandens seksualitet”

Medlemsskab af min lukkede Facebookgruppe “Maskulin Mand Gruppe”

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Her booker du en samtalesession på 60 minutter, med mig sexolog Mette Friis, hvor vi sammen taler os ind i, hvor dine udfordringer klemmer og står i vejen for, at du kan leve det sexliv du drømmer om. Her får du muligheden for at gå dybt med dig selv, tage alle mine helt unikke guldkorn og konkrete redskaber med dig ud i dit liv og på sigt blive fri af dine udfordringer.

Pris - 60 minutter for 800,-

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Hvis du føler dig kaldet og klar til at gå med en ny udvikling for dig selv. Her comitter du dig for min tre-sessioners introduktionspakke. Her får du muligheden for at træde skridtet nærmere den nye udvikling af en maskulin mand du ønsker at bevæge dig.
Her investerer du i 3x60 minutter individuel sexologisk terapi for mænd.

Pris - 2.000,- (spar 400,-)

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Her investerer du i et klippekort på 5x60 minutters individuel sexologisk terapi for mænd til 4 sessioners pris.

Pris - 3200,- (spar 800,-)

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Dette forløb er tilrettelagt og skræddersyet helt unikt og personligt til dig.

Forløbet er eksklusivt, og det vil hjælpe dig til at opnå de resultater, som du ønsker dig, så du kan blive den mest fantastiske nærværende intense elsker, din partner nogensinde har oplevet.

Er du klar til at begynde dit nye (sex)-liv?
Hvis du føler dig fuldstændig klar til at gå med en helt ny udvikling i din seksualitet, så investerer du her i mit helt eksklusive forløb. Her får du det ypperste til dig selv og din seksuelle nydelse.

Så, hvis du føler dig klar til at showe up powerfuldt i sex, så du kan showe up powerfuldt i dit liv og blive den bevidste elsker, du altid har længtes efter at blive, så slå til og giv dig selv denne gave i livet.

Her får du minimum ugentlig individuel sexologisk terapi for mænd (60 minutter pr. session) og min ultimative støtte gennem hele forløbet. Du får fri adgang til alle mine online produkter og gratis medlemsskab af min maskulin mand facebook-gruppe.

Pris - 8000,- (spar 1.600,-)

Emner - Mandens maskulinitet og seksualitet

Her booker du mig, som din foredragsholder. Jeg kommer ud og afholder et humorisktisk, inspirerende og lærerigt foredrag om mandens maskulinitet og seksualitet.

Pris - 1 time og 30 minutter for 4.500 kr.

Der betales altid kontant eller med Mobilepay ved første konsultation, betalingen er bindende ved forløb, og de skal være brugt inden et år fra første konsultation.
Ved tilmelding til mine forløb/klippekort, kan der aftales afbetaling i rater efter aftale. Ved tilmelding til min facebookgruppe “Maskulin mand gruppe”, er betalingen løbende. Studerende, pensionister og folk med nedsat indtægt ydes 10% på alle mine priser.

OBS. Jeg tager ikke imod nogen former for betalingskort.
Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig.
Tavshedspligt er en selvfølge.

Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder