Hjælp til: Tæm din jalousi

Kære MODIGE dig

Hvis du sidder og læser mit indlæg om “tæm din jalousi”, så er hjælpen nær, nemlig lige her nedenfor.

Du er SÅ sej

Allerførst vil jeg gerne benytte lejligheden til at fortælle dig, at du er pisse hamrende sej. Det kræver nemlig kæmpe mod, styrke og drive, at turde tage skridtet ud i noget nyt og uvant og ændre på et mønster, som har så mega meget power i sig, som jalousien har.

Du har taget det første skridt i en ny retning. En ny og meget mere selvkærlig retning i dit liv. En retning, som peger ud af jalousiens fængsel og ind i kærligheden. Både til din partner, men også til dig selv og dit syn på dig selv. Tillykke med, at du er havnet her, og tør se på, det der ikke virker for dig, og du tør tage skridtet og ændre det til noget langt mere harmonisk og kærligt.

Du vil ALDRIG fortryde

Jeg lover dig, at du ALDRIG, ikke et eneste sekund, vil fortryde dit valg. Fordi når først du oplever et liv med mindre jalousi, så bliver der plads til langt mere ægte tilstedeværelse og kærlighed i dig og dit liv. Derfor ved jeg, at hvis du vælger at gå ned af denne vej med mindre jalousi i dit liv, så vil du aldrig vende dig om igen og tænke “gid jeg aldrig havde gjort det”. Du vil derimod lære at være i nuet og lære at se fremad og tænke “godt jeg valgte at være stærk, godt jeg turde tage skridtet og ændre på den måde at tænke og reagere på, så jeg nu er fri af jalousiens lænker”.

Bliver det let?

Både ja og nej! Nej fordi, alle gamle vaner, som skal ændres til nye og mere sunde tager i gennemsnit ca 27 dage at få etableret og sat i gang. Efter denne fase, så skal vanen og de nye tanker og mønstre sublimeres og stadfestes i dit indre. Dette tager også tid. Men det gode er, at hvis du lytter dagligt, over en 30 dages periode, til min dertil udviklede “tæm din jalousi”-meditation/visualiseringsøvelse og læser/laver din daglige besvarelse af dagens spørgsmål, så vil du nå i mål. Så vil du få et liv, uden den altødelæggende jalousi. Lyder det måske ikke bare befriende og ret så enkelt? Så ja til, at det er en enkel proces, som dog kræver en del af dig som person, da du skal arbejde med dig selv og dine gamle mønstre. De skal nu og i fremtiden handle mere om medglæde, selvkærlighed og tillid.

Du kan lytte til dagens lydfil “tæm din jalousi”, lige når det passer dig. Lige der, hvor der er tid i din hverdag og hvor det giver mening for dig.
Det eneste det kræver af dig, er din tid, en mobiltelefon og et par høretelefoner og ro omkring dig. Så det er jo også et ja til at det bliver let.

Det virker det her shit!

Graden af hvor meget din jalousi fylder i dit indre og i dit parforhold, har selvfølgelig også betydning for, hvor hurtigt du vil mærke en ændring i dig selv og sit liv. Men fantastiske modige dig. Det virker, det her shit, jeg har udviklet til dig.

Jalousi er nemlig virkelig noget, som kan være drænende, dræbende og altødelæggende i et parforhold. Ikke kun for den som er jaloux, men i den grad også for den part, som jalousien går ud over. Derfor er det SÅÅÅ SÅÅÅÅ vigtigt og SÅ godt, at du er havnet lige her, hvor hjælpen er super let tilgængelig via mine lydfiler og lille jalousi-guidebog med dagens læsning/øvelse.

Tag beslutningen og invester i dig selv.
Hjælpen er lige HER.

Men det skal blive en løgn skal det. Du er her nu, fordi du netop har besluttet dig for, at ville gøre op med din jalousi. Du vil et liv med mere medglæde og kærlighed. Så klap dig selv på din skulder, og tryk på knappen nedenfor, så kommer du direkte til mit produkt “Tæm din jalousi”.

KØB HER

Kort om:
Hvad er jalousi?

Afstand, vrede, frygt, tristhed, savn, længsel, sorg, misundelse, selvmedlidenhed, utilstrækkelighed, magtesløshed, ensomhed, forladthedsfølelse, usikkerhed, eksklusionsfølelse, paranoia.

Jalousi er en paraplyfølelse, dvs. en følelse, der er sammensat af mange forskellige følelser, herunder: Usikkerhed, vrede, frygt, tristhed, melankoli, forladthedsfølelse, ensomhed, magtesløshed, utilstrækkelighed, selvmedlidenhed, misundelse, savn, længsel, paranoia, sorg, eksklusionsfølelse og følelsen af at være blevet forrådt.

Det indbyrdes forhold mellem de svære følelser i “paraplyen” svinger fra gang til gang, vi rammes af følelsen.
Nogle gange kan det være usikkerhed, frygten og vreden, der er dominerende. Andre gange kan det eksempelvis være savnet, længslen og misundelsen.

Dette viser tydeligt kompleksiteten i jalousi og giver en forståelse for, hvorfor det kan være så svært at forholde sig til følelsen og dens mange forskellige udtryksformer.

Derfor kommer jalousi heller ikke til udtryk, på én særlig måde eller med én særlig adfærd. Der er mange forskellige måder at reagere på, når vi er jaloux.
Når vi er jaloux, så er nogle af de typiske reaktioner at blive: udfrittende, mistroisk, klæbende, aggressive, kontrollerende, manipulerende og anklagende, men også tavs, nøjeregnende og rethaverisk.
Det der foregår indeni os, kan altså komme til udtryk i mange forskellige reaktioner og handlinger.

Medglæde

Jalousiens følelsesmæssige fingeraftryk er det vi kalder mangelende medglæde. Det betyder simpelthen, at hvis du er spundet ind i jalousien, så er det simpelthen svært, for ikke at sige umuligt, at glæde sig med det menneske, jalousien er rettet imod.

Det er denne medglæde, som vi skal have gang i at arbejde med, for at få jalousien på afstand. Fordi lige nu, når du læser dette, så står din medglæde helt og aldeles i skyggen af din jalousi.

Go Top
Follow Follow Email