fbpx

Spirituel “Giv Slip” behandling

Personligt fremmøde i Kirke Hyllinge eller via online terapi

Her booker du en “giv slip” session.


Denne session kan først bookes, efter du har gået i et samtaleterapiforløb ved mig i minimum 5 sessioner, da det kræver, at jeg har et indgående kendskab til dig og dine relationelle mønstre og hvad du har brug for at slippe.


“Giv slip”-sessionen vil hjælpe dig til at mærke efter i dig selv, give dig fornyet energi, tro på du er værdig til at blive elsket og du får fyldt positivt på dig selv og får sluppet dine gamle overbevisninger, som ikke længere tjener dig i dit liv nu og i din udvikling fremover. 


Du ligger på min briks fuldt påklædt under hele sessionen.


Jeg vil skabe en rolig og tryg stemning med stille musik og æteriske duftolier. 


Som en del af sessionen, vil jeg udføre små tappende berøringer med mine fingre rundt omkring på din krop (primært på brystkassen) og jeg vil også lave nogle lange strøg eller tryk langs hele din krops længde, så du kan mærke dig selv og din fysiske krop. Dette hjælper med til at de negative og ikke nærende overbevisninger kan forlade dig og dit system.


Under noget af sessionen siger jeg nogle positive affirmationer og frisættende sætninger, som du gentager efter mig samtidig med at jeg tapper.


Hvis der er behov for det, vil jeg holde om dit ansigt, på din mave og omkring dine fødder undervejs for at mærke efter, om dine energier er i ro i disse områder.


I denne session får du mulighed for at mærke ind og bare være i nuet med dig selv. Du bliver fyldt op med god nærende energi og vil mærke en ro og afsked med gamle traumer, følelser og overbevisninger, som du ikke længere har brug for i dit liv, der hvor du er på vej i dit liv.


Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder