Fordrag om Mandens seksualitet

Med dette foredrag får du både undervisning i sandheder og myter omkring mandens seksualitet og krop, men også en mere holitstisk tilgange til mandens seksualitet, som bygger på den tantiske og taoisktiske tilgang fra den urgamle lærdom og forståelse for det hele energetiske menneske.

Jeg vil føre mit publikum på en rejse gennem anekdoter fra min terapeutiske praksis, som kan sættes i relation til tilskuernes eget liv og seksuelle frustrationer. Jeg normaliserer det taburiserede, ved at tale højt om det, som ikke mange tør tale højt om, nemlig forskellige problematiske udfordringer i sexlivet.

Jeg kommer desuden omkring hvilke metoder man kan benytte, for at komme til det sted, hvor de som mænd, kan blive genforenet i kærlighed med deres pik og til deres sensitivitet, så de kan nå dertil, hvor de tør åbne op for deres sårbahed og evne til at turde lade sig blive SET!

maskulinitet seksualitet

I mine fordrag arbejder jeg som sagt mest med emnerne maskulinitet og seksualitet.​

Vi befinder os i en tid, hvor mænd har en stor usikkerhed omkring, hvordan andre omkring dem ser på dem og dømme dem – og hvordan de vil og skal udtrykke sig selv.

Når en mand forstår sin magt omkring hans penetrationskraft, hans piks power og hans dyriske power, så står han stærk og groundet i sig selv.

Når alt dette er forbundet med hans hjerte og han kan penetrere med nærvær og nerve, hengivenhed, intsitet og passion, så hans kvinde kan overgive sig og føle sig sikker på, at han har hende, og han samtidig er connected til sig selv og sin dyriskhed, bybt forankret i sin groundede natur og han samtidig er connected til sin egen sensitivitet i sit hjerte, fordi han lytter til sin krop og til den energetiske udveksling mellem dem – det er der hun kan være tryg og give sig hen til ham i tillid.

Når ydmygheden får plads i det maskuline system, så kan frygten for at fejle ikke samtidig være til stede. Det er noget af det jeg vil lære dig en masse mere om i mit foredrag.

Når alt dette er forbundet med hans hjerte og han kan penetrere med nærvær og nerve, hengivenhed, intsitet og passion, så hans kvinde kan overgive sig og føle sig sikker på, at han har hende, og han samtidig er connected til sig selv og sin dyriskhed, bybt forankret i sin groundede natur og han samtidig er connected til sin egen sensitivitet i sit hjerte, fordi han lytter til sin krop og til den energetiske udveksling mellem dem – det er der hun kan være tryg og give sig hen til ham i tillid. Når ydmygheden får plads i det maskuline system, så kan frygten for at fejle ikke samtidig være til stede. Det er noget af det jeg vil lære dig en masse mere om i mit foredrag.

Jeg vil komme omkring det tema, at mænd ofte har svært ved at række hånden ud og bede om hjælp, da de ser det som en svghed, hvorimod det faktisk er en kæmpe styrke.

Jeg vil tale ind i, hvad der skal til, for at ændre den utilfredse situation de står i lige nu. Jeg vil tale om, hvad der skal til, for at du kan være/blive den mand, som er tør blive følt, set og hørt af et andet menneske. Der er nemlig ikke flere undskyldninger nu, hvis du virk

Jeg vil tale ind i mulighederne der findes og opmuntre til, at tage hanling og action på sagen. Måske betyder det, at du, kære mand, skal få dig en mentor eller coach, tage til en mandecirkel, måske betyder det, at du skal tage en samtale med din kæreste/partner/mor eller far.

Nu er tiden inde til handling….

Hvis du vælger at gå dybt med dig selv, og comitte dig til at udvikle din seksualitet i samarbejde med mig, så vil du ALDRIG komme til at fortryde det. Du skal lære hvordan du styrer din egen seksuelle energi, din livskraft, lære at åbne dit hjerte og fortælle din omverden hvad du føler, lære at udtrykke dig selv på en måde, som tillader andre mennesker at modtage dig og også give dig direkte feed back, det er vejen fremad mod den oplyste mand den oplyste maskulinitet.

Den gammeldags outdatede udgave af maskulinitet er slut og færdig den eksisterer ikke mere, hvis du spørger mig. Den energi er ikke værd at forfølge, fordi der netop ikke er energi tilstede.

Vi har brug for at i mænd hver især stepper op og træder ind som de maskuline mænd i er. Ud af offerrollen, pleaserrollen og mors pæne dreng rollen og tager ansvar for jer selv og jeres seksualitet.

Håber du er blevet inspireret til at booke et yderst lærerigt foredrag med mig, sexolog Mette Friis, om Mandens seksualitet.

Jeg har brug for en projektor, lærred eller hvid væg og tilslutning via USB stick eller PC.

Kontakt mig her, for at aftale nærmere

Sexolog, terapi og foredrag

Kontakt mig gerne på:
Mobil: +45 61 68 44 41
Email: sexologmette friis@gmail.com

Eller send mig en besked herunder