Mette Friis

Hvem er jeg og hvorfor har jeg valgt at gå vejen som sexologisk mandecoach i mit liv?

Mit navn er Mette Friis jeg er 40 år og jeg forfølger mit livs drøm, min passion og mit kald som terapeut og sexolog. Jeg har uddannet mig på både grundforløb og master til sexolog hos Joan Ørting og oppeguide hos Mette Holm, fordi jeg virkelig brænder inderligt for at tale med og hjælpe mennesker med det, der er svært og sårbart som seksualitet og problemer med denne, meget ofte er.

Jeg har et drive, som bygger på min lyst til at hjælpe mennesker, som vil rykke sig fra et dårligt eller utilfredsstillende sted i deres seksual- og hverdagsliv, til et mere nydelsesfuldt og positivt sted.

Kva mine 12 års undervisningserfaring som lærer, så har jeg en virkelig god even til, at gøre svært stof til let forståeligt stof. Dette kommer mine klienter til gode på den måde, at jeg er super skarp på at formidle tingene på en meget konkret, let forståelig og spiselig måde. Jeg har til dato aldrig hørt andet, end at mine klienter virkelig føler sig anerkendt, set, forstået og klogere, når de går fra en af mine sessioner.

Jeg har selv en del livserfaring indenfor det seksuelle område, og ved præcis hvordan det kan føles, hvis man føler sig låst i en særlig rolle i sit liv, som gør, at det kan være svært at udvikle sin seksualitet, i den retning man dybest set går og drømmer om og har en dyb længsel efter. Jeg ved også, hvordan det føles, at være den der er utro i et forhold, og hvad det gør ved forholdet og jeg har selv stået i en alvorlig livskrise med stress og angst og oplevet ingen sexlyst på min egen krop. Det at bryde et mønster eller krise i ens liv kræver mod og vilje. Hvis du tager valget, og sætter dig i min stol, så lover jeg dig, du får al min støtte og opbakning og en masse brugbare og konkrete værktøjer, til at nå i mål med de drømme og ønsker du har, for at få det bedste sexliv du kan forestille dig.

Hvorfor er det vigtig at gå i terapi med din seksualitet?

Det er så uendeligt vigtigt, at du tager din seksualitet alvorligt, da det er den stærkeste kraft vi mennesker besidder. Det er den vildeste urkraft i vores system. Der ligger så meget energi, lykkefølelse, nydelse, samhørighedsfølelse, power og connection gemt i den. Derfor er den, hvis du spørger mig, den vigtigste og største kilde til glæde og lykkefølelse i vores liv. Og – hvem ønsker sig ikke mere af det i sit liv?

Hvorfor skal du bestille en tid hos en sexolog som mig?

Fordi seksualkraften netop er så stærk, skal vi altid og fortsat arbejde med den, så ikke den blot bliver en doven vane, og specielt hvis den driller eller går i stå. Fordi der ER hjælp at hente lige her, og du skal ALDRIG lade dig nøjes. Det er livet alt for kort til.

Så hvis du går med et seksuelt problem, som spænder ben for dig, når du nærmer dig dobbeltsengen eller blot tænker på, at sex måske skal til at ske – så er det vigtigt, at du tager dig selv og din egen nydelse og sexliv alvorligt. Det kan du gøre ved, at bestille en tid ved en sexolog som mig, der kan hjælpe dig tilbage til den skønne, sjove, levende seksuelle leg og nydelse, som sex mellem elskende mennesker kan være. Jeg kan med et samtaleterapiforløb, øvelser og få redskaber hjælpe dig tilbage til din egen seksuelle nydelse.

Her er et udpluk af, hvad nogle af mine klienter udtaler, efter et forløb hos mig:

Jeg anbefaler klart Mette Friis, hvis du som jeg har brug for at åbne op for DIG SELV og nulstille dit syn på dig selv, hvem du er og hvad du kan 🥰❤️🙌💪

Mette tog imod mig i sit hjem med et dejligt varmt smil, en beroligende tryg energi og en hjertevarme 💖

Jeg glæder mig til næste gang jeg skal hen til hende og bruge flere af mine nøgler og åbne flere smukke gyldne skattekister op inde i mig selv 🙌💪🤩💖

Mette har givet mig nogle skønne lette, enkle og meget funktionelle redskaber, som allerede nu knap 14 dage efter vores første møde har været super fantastiske at anvende på daglig basis 🥰❤️🙌

Så giv dig selv den GAVE at tage en snak med Mette og se om kemien er der til et forløb – du vil med garanti IKKE fortryde det 😘🙌🤩💖

Kærligst Sellina
(kvinde 38år)


Jeg vil gerne anbefale Mette, hun er enormt givtig, og får sagt tingene på en måde så man forstår det ❤️🙏. Hele hendes aura i rummet er roligt og afslappende, så man kan få åbnet op for sluserne, uden at angsten breder sig 🙏. Jeg glæder mig allerede til næste gang hun kommer, nå ja, og så det jo et kæmpe plus hun kommer til en, også når man ikke altid lige kan komme ud af døren 😬”mange årsager”. Så hvis nogle går rundt med noget, som de vil have åbnet op for, så ring til Mette og få en snak om, hvad hun netop kan gøre for dig ❤️
knuz fra mig
(kvinde 39år)


Jeg har været til en række sessioner hos Mette, hvor jeg er blevet mødt med åbenhed, ærlighed og forståelse. Igennem vores snakke har jeg fået redskaber og øvelser til at få styr på min tanker og selvudvikling.
(kvinde 27 år)


Bedste session nogensinde – og meget dyb og vækkede en hel masse af følelser! Så TUSIND TAK Mette Friis for at være sådan en god spaceholder og guide. (kvinde 29 år)

______________________________________________________________________________

Mette er fantastisk hjertevarm, imødekommende, kompetent og dygtig.
Jeg kan varmt anbefale Mette som terapeut. Hun har hjulpet mig, til at finde mig selv.
(Mand 50 år)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *