Mit 2 månders 1:1 terapiforløb
DIT LIV
Begrænsede pladser
Opstart i september måned 2023

Hvis du er mand:

Rigtig mange mænd kæmper med de samme problemstillinger og udfordringer vedrørende deres seksualitet og intimitet.

De siger:

“Jeg kan ikke holde længe nok i sengen, jeg har præstationsangst og enten kommer jeg for hurtigt eller også kan jeg ikke holde min rejsning længere end 5-10 minutter. Derfor er sex ikke tilfredsstillende for mig længere”.

“Jeg kan ikke nå til klimaks og orgasme under samleje med min partner, kun når jeg onanerer alene. Det er pinligt og jeg unddgår intimitet med min partner

“Intimitet med min partner er ikke, som det var engang, min seksuelle lyst og liderlighed er forsvundet og sexen mellem os er blevet mekanisk”

“Jeg oplever voldsom angst og jeg bliver overrumplet af tanker (tankemylder) og følelser. I perioder, så føler jeg mig deprimeret. For at få følelserne til at forsvinde eller føles mindre overvældende, så onanerer jeg 2-3 gange dagligt og så skammer jeg mig over, at jeg vælger denne læsning”

“Jeg bliver konstant distraheret af min seksuelle lyst, begær og tanker. Jeg har svært ved at bevare mit fokus på min arbejde eller på de nye projekter, jeg kaster mig over. Jeg ser på porno konstant og onanerer til det – og det ødelægger mit generelle energiniveau”

Lyder dette velkendt?

Har du nogensinde før fundet dig selv i en af disse situationer? Og omgående tænkt tanken – der er noget galt med mig?

Lad os lige slå én ting fast. Der er intet galt med dig. Jeg kan med sikkerhed fortælle dig, via min erfaring i arbejdet med mine mange mandlige klienter, at langt de fleste mænd, mindst én gang i deres liv, oplever mindst en af ovenstående situationer.

Ved at du NU træffer et nyt bevidst valg for dig selv, så har du taget dit første og sværeste skridt på din helt personlige udviklingsrejse i samarbejde med mig.

Hvis du er klar til at ændre på din livssituation, er klar til at starte med at se på dig selv, din inderside og dine uhensigstmæssige vaner med nye briller, så er mit personligt skræddersyede 1:1 forløb “DIN VEJ”, helt sikkert den vej du skal gå.

HUSK – “du er den vigtigste person i dit liv” og netop derfor, skal du vide, at der findes nye veje at gå for dig og ingen skal leve et liv hvor de lader sig nøjes. Alle fortjener et liv med nydelse og større kærlighed til og viden om dem selv.

Hvis ovenstående har vækket din interesse, så skynd dig at tag kontakt til mig via formularen nederst på siden. Mine pladser bliver hurtigt udsolgt.

Med en masse hårdt arbejde både ydre og indre, så er det faktisk muligt at nå i mål med igen, men på en ny måde, at blive den nærværende og intense maskuline elsker du længe har savnet at være.

Forløbet strækker sig over 2 måneder med ugentlige sessioner.
1. session er med personligt fremmøde i min klinik i kirke hyllinge, herefter vil de resterende sessioner foregå online, med mindre du ønsker at tilkøbe mine NADA øreakupunkturbehandlinger eller min “giv slip” behandling (se mine priser på dette i mit bookinsystem). Det følger også opfølgning med til dette terapiforløb.

Prisen er 9500kr.

Ratebetaling er muligt efter aftale.

 

Hvis du er kvinde og ønsker at udvikle dig

...er et 1:1 terapiforløb hos mig, der hvor du bliver ægte set og rummet for alt du er. I mit trygge rum dømmes ingen og alle følelser, historier, traumer og frustrationer er velkomne og rummes. Først når vi føler os trygge kan vi ægte udvikle os.

Som kvinde i dag, skal vi kunne og være så meget for alle andre (børn, mand, familie, venner, arbejde, hus og hjem og til sidst os selv).

Flere og flere oplever at mærke alvorlig stress og udbrændthed og senest er `the mental load´ kommet frem i lyset, hvilket jeg bestemt ser som en god ting. Hvis ikke du har hørt om fænomenet, så omhandler det at kvinderne automatisk har overblikket i hjemmet og for alles aftaler i familien og dermed automatisk får pålagt dem en masse usynlige opgaver, som ikke rigtig bliver regnet for noget af partneren. De bliver familiens blæsprutte og det dræner dem og kan føre til udbrændthed, som kan udvikle sig til bitterhed mod ens partner. Et eksempel på dette kunne lyde “så gør jeg det bare selv!” hører du dig selv hvæse. For det er nemmere og mindre ensomt end at føle, at du skal presse din mand til de opgaver, som burde være en fælles indsats.

 

Jeg kan forsikre dig om, at det jeg lige har beskevet ovenfor IKKE er sådan, det behøver at være!

Og du kan godt komme til at leve et liv, som er mest fuld af fællesskab, glæde og nydelse.
Et liv hvor din livskraft og dine værdier står tydeligt for dig og hvor tingene IKKE hele tiden er i modstand og bøvlede. 

Det er dit liv og du har magten til at ændre på alt du ønsker i dit liv!

Det lyder måske næsten for godt til at være sandt ik? Men tro mig det er det faktisk slet ikke kære skønne kvinde.

Hvordan det er og hvad det indebærer at gå i et intensivt 1:1 terapiforløb hos mig, er svært at beskrive kort på skrift. Nok mest fordi min terapi altid udvikler sig forskelligt, fordi den tager udgangspunkt i det enkelt menneske jeg sidder overfor og hvor de er i deres personlige udviklingsrejse. Jeg lytter til dig, SER DIG og det menneske du er, og mærker ind i din smerte og derfra rummer og hjælper jeg dig kærligt igennem den, for at give dig nye værktøjer til at håndtere den, næste gang den dukker op.

Generelt benytter jeg mig af min store rygsæk med faglige greb og værktøjer, som jeg har opbygget gennem mine mange år som terapeut og specialskolelærer til børn og unge med psykisk udfordringer og psykiatiske lidelser og diagnoser.

 Vidste du…..

at vi alle har en tilknytningsform, som følger os ganske ubevidst hele livet igennem, hvis ikke vi bliver nysgerrige på os selv og vores måde at være i konfliktfulde situationer på. Den tilknytningstype vi har, har bundt i vores opvækst vilkår, og om vi blev mødt af vores omsorgspersoner med den passende mængde støtte, som vi havde brug for, da vi var børn. Det er bl.a noget af dette vi kommer til at dykke ned i sammen i terapien. 

at vi allesammen også har et lille indre barn, som ofte føler sig alene og forsømt indeni vores indre. Det kan i forbindelse med det tilknytningsmønster du har derfor give god mening at se på sig selv og sit indre barn, og tage kærligt og blidt hånd om det, nu vi er voksne og kan tage ansvar. Det gør du selvfølgelig med støtte fra mig i terapien.

at vi, mange af os, render rundt og genspiller et mønster vi har været i som barn og vores nervesystem derfor nu oplever som trygt, selvom det er super utrygt og meget dysfunktionelt for os? Her kan du se nogle af de mest almindelige mænstre, som kan komme i spil i relationen til andre.

  • Løbe efter mønster/push-pull mønster
  • Gøre mig selv lille/usynlig/fylde mindre
  • Blive en dramaqueen for at blive set/hørt
  • People pleaser (andres mening er vigtigere end min, tilsidesætter sig eselv hele tiden
  • Kærlighed er besværlig/hårdt arbejde og skal gøre ondt, så jeg skubber mennesker væk før de sårer mig.
  • Jeg fortjener ikke at blive elsket, så jeg tager det jeg har brug for
  • Tilbagetrækning og kold luft (afvisende/undvigende tilknytning)
  • Sex og kærlighedsafhængig (ængstelig-ambivalent tilknytning)

Hvad koster det dig?

– at være en slave af din fortid/historie?
– at føle dig utilstrækkelig hele tiden?
– at du konstant sætter andres behov over dine egne?
– at du mangler overskud, energi og motivation i dit liv?
– i dit forhold at du mangler lyst til intimitet med din partner?
– at du mangler den hjælp du har brug for, og ikke tør investere i dig selv?

Mit 2 måneders forløb er ikke et almindeligt terapiforløb

Forløbet er designet til at hjælpe dig med:

– at lære hvordan du kommer i bedre kontakt med dine følelser uden drama
– at få opbygget din seksuelle lyst til dig selv og din partner igen
– at få et bedre selvværd
– at få en bedre og mere solid selvtillid
– at opbygge et sundt helbred og energiniveau
– at få ryddet ud i negative følelser og traumer
– at føle dig mere jordbunden, i kontakt med din krop og strålende
– at overvinde dine automatiske negative tanker og få kontrollen over din indre kritiker, så du kan håndtere dem bevidst
– at blive fri for seksuel frustration og skam
– at finde din kerne, ro og accept
– at finde din uiniqeness
– at leve fra dine værdier og dermed blive mere autentisk
– at lære at blive mere nærværende i nuet
– at finde ind til din personlige genizone og leve “DIT BEDSTE LIV”

Mit 2 måneders 1:1 terapiforløb “DIT LIV”, har jeg skabt til DIG, fordi jeg mærkede, at det var det jeg skulle. Jeg går med hvad jeg fornemmer jeg skal. Jeg har lært at gå mere med min intuition. Og den talte til mig med dette forløb.

Jeg har ændret på hele præmissen i min foretning, og vil nu kun køre disse særligt tilrettelagte store forløb, da jeg mærker at det er det der rykker mine klienter så sinssygt meget, at det slet ikke er til at beskrive med ord.

En investering i dig selv med dette forløb er en gave til dig selv, som du ikke vil fortryde.

Dette 1:1 terapiforløb “DIT LIV” vil hjælpe DIG til, at kunne gå dybt med dig selv og arbejde intenst med din inderside – som i min optik er vejen til kæmpe både indre og ydre udvikling.

Forløbet strækker sig over 2 måneder med ugentlige sessioner.
1. session er med personligt fremmøde i min klinik i Kirke Hyllinge. Herefter vil de resterende sessioner foregå online, med mindre du ønsker at tilkøbe mine NADA øreakupunkturbehandlinger eller min “giv slip” behandling (se mine priser på dette i mit online bookingsystem).
Der følger opfølgning med til dette terapiforløb.

 Prisen er 9500kr.

Ratebataling er muligt efter aftale.

Kontaktinformation

+45 61 68 44 41

sexologmettefriis@gmail.com

Adresse

Kjøbmagergade 14, 4070 Kirke Hyllinge

Send mig en besked her